Lapina Catering olarak kalite politikamızdaki temel kriterlerimiz; hammadde temininde her zaman A kalite ürünler kullanmak, ürünleri müşterilerimize kalite, hijyen ve sağlık zincirini bozmadan ulaştırmaktır. Sonrasında ise kaliteli üretimi, kaliteli hizmetle birleştirerek damak zevkini tamamlamaktır.
Şirketimizde Kalite güvence sistemi ile ilgili çalışmalar 2005 yılında başlamış ve 2007 yılı sonunda K-Q TSE ISO EN 9001:2000 Kalite Güvence Sistemi ve TSE Hizmet Yeterlilik Belgeleri alınmıştır. 2007 yılı başında HACCP sistemi çalışmalarına başlanmış olup 2007 yılı sonunda G-F TSE ISO EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistem Belgesi alınmıştır.
Hammaddenin şirketimize girişinden personel yemeği olarak sizlere gelişine kadar geçen işlemler sırasında doğabilecek her türlü problem önceden belirlenerek gerekli önlemler alınmakta ve böylelikle hizmetimizin kalitesi güvence altına alınmaktadır.
HACCP sistemi ile amacımız %100 gıda güvenliği sağlamak ve sıfır hatalı ürünler üreterek sizlere daha iyi hizmet vermektir.
Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti
Lapina Catering müşteri odaklı bir şirket kültürüne sahiptir. Bu kültürün en önemli amacı müşterilerle uzun vadeli çalışmaktır. Bunu sağlamak için Müşteri Hizmetleri Departmanı düzenli olarak müşteri memnuniyet anketleri yapmaktadır. Bu anketler sayesinde müşterilerimizin istek ve beklentileri ortaya çıkmakta ve imalata bu sayede yön verilmektedir.
Hizmet Anlayışımız
- Gramaj ve kalori değerleri belirlenerek oluşturulmuş mönüler
- Üretimin her aşamasında kullanılan malzemelerin ve pişmiş ürünlerin özelliklerine uygun olarak soğuk odalarda muhafaza edilmesi
- Üretimin her aşamasında taze ve A kalite ürün kullanımı
- Ürünlere özel soğuk hava depoları
- Et ve et ürünleri için özel soğutma depoları
- Derin dondurucu üniteleri, kuru erzak depolarında hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun muhafaza
- Paslanmaz çelik kaplarda yapılan üretim ve servis
- Resmi kuruluşlarca 3 ve 6 aylık periyodlarda personelin sağlık kontrolünün yapılması
- Mikrobiyolojik kontrolü yapılarak özel bölümlerde arıtılmış su kullanımı
- Üretilen yemeklerden alınan yemek örnekleri.Bu yemek örneklerinin tetkik raporlarının kayıt altında tutulması
- Taşıma yemek hizmetinde yemeklerin, kapalı ve kendinden soğutmalı taşıma kapları ile müşterilerimize ulaştırılması
- 365 gün kesintisiz üretim